Koulutuskuntayhtymä Tavastian henkilöstö kertoo työnantajansa olevan turvallinen, moderni, yhteisöllinen, osaava, innostava ja monikulttuurinen. Tavastia on monien mahdollisuuksien työpaikka, joka tuottaa laadukasta ammatillista, yleissivistävää, vapaan sivistystyön koulutusta sekä liikunta- ja työllistämispalveluja lapsille ja nuorille. Koulutuskuntayhtymä Tavastiassa toimitaan kestävän kehityksen periaatteiden mukaan.

Kuntayhtymään kuuluvat Ammattiopisto Tavastia, Hämeenlinnan lyseon lukio, Kaurialan lukio, Lammin lukio, Parolan lukio, Vanajaveden Opisto, Lasten Liikunnan Tuki ja Tavastia Koulutus Oy. Koulutuskuntayhtymä Tavastia työllistää noin 600 henkilöä. Opiskelijoita ammattiopistossa ja lukioissa on yhteensä 5000 ja Vanajaveden Opistossa 11000.

Tavastialaisena osaat ja onnistut - olisitko osaajamme?

Henkilökohtainen avustaja


Lasten Liikunnan Tuki – hyvinvointia ja oppimista liikkuen. Järjestämme perusopetuksen aamu- ja iltapäivätoimintaa palvelun tuottajana Hämeenlinnan kaupungin ja Hattulan kunnan alueen peruskouluilla. Toimintaan osallistuu lähes 400 lasta ja henkilöstöä 35–40. Osa ohjaajistamme toimii myös kouluohjaajan tehtävissä.

Haemme Nihattulan koululle henkilökohtaista avustajaa määräaikaiseen työsuhteeseen ajanjaksolle 8.1– 31.5.2024. Nihattulan koulu on pieni ja viihtyisä 48 oppilaan koulu, jossa työskentelee kolme opettajaa yhdistelmäluokilla 1–2, 3–4 ja 5–6.

Henkilökohtaisen avustajan tehtävänä on oppilaan avustaminen ja tukeminen koulunkäynnin- ja oppimisprosessin eri vaiheissa. Työaika on 25 tuntia viikossa.

Arvostamme rauhallisuutta ja kärsivällisyyttä sekä toivomme, että hakijalla olisi jo jonkin verran kokemusta kasvatustyöstä.

Kelpoisuusvaatimuksena on koulunkäynninohjaajan ammattitutkinto tai erikoisammattitutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu soveltuva tutkinto. Tehtävään valitun tulee toimittaa lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (505/2004) mukainen rikosrekisteriote.

Palkkaus ja palvelussuhteen muut ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Tehtävää täyttäessä käytetään koeaikaan, joka on puolet määräaikaisuuden kestosta.

HAKEMINEN

Hakemukset sähköisellä lomakkeella 15.12.2023 klo 15.00 mennessä. Kelpoisuuden osoittava tutkintotodistus tulee liittää hakemukseen. Haastattelut aloitetaan haun ollessa käynnissä ja tehtävä täytetään sopivan hakijan löydettyä.

LISÄTIEDOT

Lisätietoja tehtävästä voi kysyä vs. koulunjohtaja Janne Rantanen 050 509 0082 tai aamu- ja iltapäivätoiminnan koordinaattori Hanna Mannila 044 731 4744, hanna.mannila@kktavastia.fi

Hakuaika alkaa: 16.11.2023 08:00Hakuaika päättyy: 15.12.2023 15:00

Jaa ilmoitus