Koulutuskuntayhtymä Tavastia on vetovoimainen, laadukasta ammatillista, yleissivistävää ja harrastustavoitteista koulutusta sekä nuorille että aikuisille tarjoava koulutuskuntayhtymä.

Kuntayhtymään kuuluvat Ammattiopisto Tavastia, Hämeenlinnan lyseon lukio, Kaurialan lukio, Lammin lukio, Parolan lukio, Vanajaveden Opisto ja Vanaja Koulutus Oy. Vakituista henkilökuntaa on noin 400 ja tuntiopettajia on noin 200. Opiskelijoita ammattiopistossa ja lukioissa on yhteensä 5 000 ja Vanajaveden Opistossa 11 000.

Uskonnon ja psykologian tuntiopettaja, Hämeenlinnan lyseon lukio

Haemme Hämeenlinnan lyseon lukioon uskonnon ja psykologian päätoimista tuntiopettajaa määräaikaiseen virkasuhteeseen ajalle 12.3.- 1.6.2019. Määräaikaisuuden perusteena on äitiysloman sijaisuus. Hämeenlinnan Lyseon lukiossa on noin 500 nuorisoasteen opiskelijaa ja koulussa toimii yleislinjan lisäksi luovan yrittäjyyden linja, urheilulinja ja aikuislinja. 

Opetusta on myös läheisessä Kaurialan lukiossa. Lisäksi tulevat ryhmänohjaajan tehtävät.

Arvostamme kokemusta opetustyöstä lukiossa, kiinnostusta kehittää sähköisten oppimateriaalien käyttöä opetuksessa ja arvioinnissa, halukkuutta kokeilukulttuurin edistämisessä, kykyä työskennellä erilaisten ihmisten kanssa sekä hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja. 

Opetushenkilöstön kelpoisuudet määräytyvät asetuksen 986/1998 mukaan. Kelpoisuutta edellytetään uskonnossa ja psykologiassa. Kelpoisten hakijoiden puuttuessa myös epäpätevät huomioidaan. Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät OVTES:n mukaan.

Tehtävän täytössä noudatetaan yhden kuukauden koeaikaa. 

HAKEMINEN
Hakemukset sähköisellä lomakkeella 21.1.2019 kello 15.00 mennessä. Alkuperäiset kelpoisuuden osoittavat tutkintotodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä. Haastattelut järjestetään pääsääntöisesti viikolla 5.

LISÄTIEDOT
Hämeenlinnan lyseon lukion vs. apulaisrehtori Tuija Tiala, tuija.tiala@kktavastia.fi.

 

Koulutuskuntayhtymä Tavastia on savuton työpaikka.

Hakuaika alkaa: 07.01.2019 14:00Hakuaika päättyy:21.01.2019 15:00